Project omschrijving

Ontwerp tuinkamers Zwolle

Verschillende ‘kamers’ die staan te wachten om ontdekt te worden.

Een tuinontwerp met verschillende ‘kamers’ die staan te wachten om ontdekt te worden. Alle kamers zijn verbonden door een telkens terugkomende rustgevende uitstralling in materiaal en beplanting. Zo kan elke kamer uniek zijn en eruit springen.

Verschillende kamers zijn:

De buitengastronomie: De BBQ-schaal met daarnaast het terras aan huis is het hart van de tuin, Hier worden lekkere maaltijden bereidt met kruiden uit de naastgelegen border. Dit is de plek om te barbecueën met vrienden of familie.

De B&B tuin: De gasten van de B&B komen tot rust in de B&B tuin. Een terras als knusse zithoek met pergola en beleeftuintje, perfect voor gasten die even willen nagenieten in de avond na een lange fietstocht.

Wellnesstuin: Laat je zorgen achter in de welnesstuin, een rustgevende omgeving met hottub, kalmerende geluiden, sauna en vergezichten. Een plek voor totale ontspanning.

Vuurplek: Creeër warme herinneringen rond het knisperende houtvuur. De vuurplek is ideaal voor een gezellige avond met vrienden. Wat verder van de woning verwijderd even op een andere plek, half omsloten door een cortenstalen wand. Voor grootse verhalen met vrienden is dit de plek.

Moestuin: Op een stategische plek met betrekking tot zon en bereikbaarheid bevind zich de moestuin. Hier wordt hout opgeslagen, compost gemaakt voor de tuin en verse groente verbouwd voor de BBQ en buitenkeuken.

Projectnaam
Tuinkamers Zwolle

Opdrachtgever
Particulier

Datum
2023

Terug naar portfolio