Tot leven brengen wat niet meer of nog niet is

Een ontwerp valt of staat bij de presentatie. Het is daarom van belang dat deze grafisch sfeervol wordt vertaald.

Bijvoorbeeld door middel van perspectieftekeningen, 3D vormgeving of het visualiseren van plankaarten. Dat doe ik met een schetsontwerp van u, maar ook plattegronden van bestaande terreinen worden door mij tot een visueel aantrekkelijke plankaart opgewerkt. Met een groot aantal softwarepakketten beschikt het ontwerpbureau over vergaande visualisatiemogelijkheden.

visualisatie 3D Dirk Luijendijk

Schetsontwerpen, plattegronden en landkaarten worden met zorg opgewerkt tot sfeervolle afbeeldingen waarmee een heel representatieve en voorstelbare weergave van de werkelijkheid ontstaat. Met onze 3D-technieken zijn we in staat prachtige afbeeldingen in perspectief te maken tot levensechte korte films met bijpassend geluid! Neem bijvoorbeeld deze korte (en spannende!) film rond een bronstijdboerderij.

Overzicht toepassingen

plankaart Dirk Luijendijk
Plankaarten

Plattegronden en routekaarten van musea, campings, tuinschetsen, festivalterreinen etcetera worden verbeeld in visueel aantrekkelijke plankaarten waarmee een representatief beeld van uw terrein ontstaat.

visualisatie 3D Dirk Luijendijk
Conceptontwerp

Ontwerpbureau Luijendijk denkt graag na over de vraagstukken van onze tijd. Op landschappelijke en stedelijke schaal worden concepten uitgedacht en visueel vormgeven voor een toekomstbestendige leefomgeving.

zonneveld Dirk Luijendijk
Toekomst in 3D

Met het opstellen van een virtuele 3D-omgeving kan een toekomstige ontwikkeling heel mooi inzichtelijk worden gemaakt. Zowel afbeeldingen als korte films worden toegepast op bijvoorbeeld informatieavonden.

Archeologische reconstructie Dirk Luijendijk Warnsveld
Archeologie

Ook het verleden wordt heel treffend in beeld gebracht met een virtuele 3D-omgeving. Archeologische vindplaatsen worden op deze manier voor het publiek beleefbaar en blijven zodoende voor de toekomst behouden.

Portfolio

Enthousiast geworden van ons werk?
Neem contact met ons op!

 Wij helpen u graag bij het opstellen van een ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Stuur mij een email