Erfinrichtingsplan voor uw erfontwikkeling

Een agrarisch erf, weiland of boerenerf vraagt om een inrichting die zowel functioneel als efficiƫnt het agrarisch doel van uw erf ondersteunt. Erfinrichting in landelijk gebied is een van onze specialiteiten. We hebben zeer ruime ervaring in tuin- en landschapsontwerpen die gericht zijn op het (boeren)erf met bebouwing en landschapsbeplanting rondom woningen en boerderijen.

Tuinontwerp zwembad Luijendijk

Praktisch erfontwerp met duurzame erfbeplanting

Wij ontwerpen praktische erfinrichtingsplannen die in overeenstemming zijn met de landschappelijke eisen van de gemeente. Om deze reden adviseren wij vaak om een erfinrichtingsplan in combinatie met een landschappelijk inpassingsplan te laten maken. Wij houden hierbij rekening met het functionele aspect van de landbouw en de kwaliteit van de buitenruimte. Een agrarisch erf of weiland staat immers ten dienste van de agrarische bedrijfsvoering. Hiervoor worden streekeigen beplanting, bomen en struiken gebruikt die passen in het landschap.

Erfherinrichting met een gedegen erfbeplantingsplan

Wanneer u een bestaand erf opnieuw wilt inrichten, kunt u middels een erfplan uw erfherinrichting laten vormgeven. Hierbij staat de functionele bruikbaarheid van het erf centraal, bijvoorbeeld wanneer er dagelijks geladen of gelost dient te worden op uw erf. Wij inventariseren uw wensen en voorkeuren ten aanzien van beplanting, stijl en functionaliteit, maar zorgen tevens dat alles gericht is op het praktische gebruik van het erf en de landschappelijke eisen van de gemeente. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van erfontwikkeling of erfherinrichting? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Portfolio

Interesse in een ontwerp voor uw stadstuin? Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!
Stuur mij een email