Stadstuin: uniek ontwerp op maat

Stadstuinen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Meestal is de ruimte beperkt. Dat vormt voor ons juist de uitdaging. We creëren graag voor u een fijne ‘urban jungle’ waar al uw wensen in samenkomen zonder dat de rust verloren raakt.

Ruimtelijk tuinontwerp voor uw stadstuin

In het ontwerp van een stadstuin richten wij ons op uw specifieke wensen, maar laten we ons ook leiden door de architectuur van de woning en de omgeving. Er wordt ruimte gecreëerd in de tuin, ook als die er in eerste instantie niet lijkt te zijn. Er wordt gezocht naar een balans tussen elementen en harmonie in vormgeving. Verschillende functies worden aan de tuin gekoppeld zonder de rust te verliezen. Het streven hierin is perfectie, door alle tuinseizoenen heen.

Luijendijk

Verschillende functies in de tuin

In de stadstuin moet over elke vierkante meter zorgvuldig worden nagedacht. Hoe wordt de tuin gebruikt? We buigen ons over praktische vraagstukken zoals waar de plek voor de fietsen is, waar komen de vuilcontainers te staan? Liever niet in het zicht en liever ook niet naast het terras in verband met geur. Wellicht heeft u meer wensen in de tuin, een ruim terras met buitenkeuken, een kantoorunit, jacuzzi, plungepool, een fitnessruimte? De tuin moet ook ‘klimaatproof’ zijn; Waar gaat het hemelwater naartoe? Hoe vangen we dat zelf op? Hoe gaan we hittestress tegen. Groenbeleving staat voorop. Hoe meer wensen u heeft in de tuin hoe leuker het ontwerp voor ons wordt. We worden graag uitgedaagd en creëren een écht goed ontwerp. Waar al uw wensen samenkomen en de rust behouden blijft.
Portfolio

Enthousiast geworden van ons werk?
Neem contact met ons op!

 Wij helpen u graag bij het opstellen van een ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Stuur mij een email