Tuinontwerp op maat in de regio Lochem

Bent u woonachtig in Lochem of omgeving en wilt u graag een tuin op maat laten ontwerpen? Ontwerpbureau Luijendijk, gelegen te Zutphen, is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van particuliere tuinen,stedelijke buitenruimtes, het vormgeven van inpassingsplannen en het vormgeven van landschappen.

Bostuin Dirk Luijendijk

Uniek tuinontwerp voor iedereen

Tuinen worden steeds meer gebruikt als leefruimte waarin wordt gelounged, gewerkt, gesport, of wordt genoten van wellness voorzieningen. Daarom is het belangrijk dat er een passende overgang wordt gemaakt van uw interieur naar uw exterieur. Bij Ontwerpbureau Luijendijk hebben we oog voor architectuur en laten we uw tuinontwerp aansluiten op uw interieur. Geen ontwerp is hetzelfde, omdat ieder project maatwerk is. Voor iedere tuinstijl maken wij een ontwerp; van landelijk tot modern en van leeftuin tot stadstuin.Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!

Landschapsontwikkeling en vormgeving buitenruimte

De regio Lochem is rijk aan prachtige natuurgebieden. Ontwerpbureau Luijendijk heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen en vormgeven van landschappen. Of u nu een inpassingsplan wilt realiseren, of een landschap in uw gemeente of provincie laten vormgeven, bij Ontwerpbureau Luijendijk kunt u terecht voor al deze projecten. Bij een landschappelijk inpassingsproject houden wij rekening met bestaande gebiedsstructuren en zoeken we kansen landschappelijke en ecologische kwaliteiten te vergroten. Wanneer de juiste keuzes gemaakt worden, leidt de landschapsontwikkeling tot een verbetering van de biodiversiteit.
Natuurontwikkeling Dirk Luijendijk

Hart voor tuin en landschap

Wij hebben een passie voor de buitenruimte. Ieder project pakken wij met veel enthousiasme aan, of het nu gaat om een particuliere tuin of een landschappelijk inpassingsplan. Wij brengen uw project tot leven en kunnen door middel van schetsontwerpen, perspectieftekeningen, plankaarten en 3D animaties ieder (tuin)ontwerp visualiseren.

Portfolio

Interesse in een ontwerp voor uw stadstuin? Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!
Stuur mij een email