Tuinontwerpbureau in Zutphen

Iedere keer weer een avontuur waarin het ontwerpbureau samen met u de planvorming doorloopt. Uw wensen en smaak worden met de ervaring en expertise van ontwerpbureau Luijendijk tot de ideale buitenruimte gesmeed, uniek en met karakter!

In onze tuinontwerpen richtten wij ons op uw specifieke wensen, maar we laten ons ook leiden door de architectuur van uw woning en de omgeving. Hierdoor sluit onze tuin- en landschapsarchitectuur perfect aan op uw persoonlijke omgeving. We creëren ruimte in de tuin, ook als die er in eerste instantie niet lijkt te zijn. We zoeken naar een balans tussen elementen en harmonie in vormgeving. Verschillende functies worden aan de tuin gekoppeld zonder de rust te verliezen. Ons streven hierin is perfectie, door alle tuinseizoenen heen.

Een tuin met karakter; altijd een betaalbaar ontwerp in Zutphen en omgeving

Bij Ontwerpbureau Luijendijk kunt u terecht voor tuinontwerpen rond uw woning, maar ook voor onder andere daktuinen, bedrijfstuinen, scholen en appartementen. Wij maken onder andere tuinontwerpen voor de omgeving Zutphen, Brummen, Vorden en Warnsveld. Ons werkgebied is echter zeer groot en strekt zich globaal uit van Utrecht tot Enschede. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een mooi en betaalbaar tuinontwerp op maat!

Wat kost een tuinontwerp?

Voor een volledig nieuw tuinontwerp hanteren wij staffelprijzen per vierkante meter tuinoppervlak. Hierbij maken wij een onderscheid tussen tuinontwerpen in 2D en 3D en nemen de kosten per vierkante meter bij grotere oppervlaktes steeds verder af. Elk tuinontwerp bestaat uit een ontwerpproces waarin we toewerken naar een definitief ontwerp, aangevuld met een beplantingsplan en maatplan.
 

Staffelprijzen tuinontwerp (excl. btw)

Onderstaande staffelprijzen zijn vanafprijzen. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de opgave. Is er bijvoorbeeld een maattekening van de woning voorhanden of moet deze worden ingemeten; is er een 3D model van de woning of moeten wij deze in 3D modelleren. We komen graag vrijblijvend langs om de opties en uw wensen te bespreken.

Overzicht toepassingen

Dirk Luijendijk Warnsveld
Stadstuin

Ondanks dat de ruimte vaak beperkt is weten we de ruimte veelzijdig te benutten. Een ruime zitgelegenheid is vaak de basis, in combinatie met veel groen en bijvoorbeeld waterelementen, wellness en bergruimte.

Dirk Luijendijk Warnsveld
Landschappelijke tuin

In het ontwerp voor de landschappelijke tuin wordt nadrukkelijk relatie gezocht met haar omgeving. Zaken als natuurlijk reliëf en cultuurhistorische structuren vormen de basis.

Dirk Luijendijk Warnsveld
Gezinstuin

Kinderen hebben heel andere tuinwensen dan ouders. Deze wensen worden in de gezinstuin heel mooi verenigd. in een integraal plan dragen speelaanleidingen bij aan de ruimtelijke kwaliteit zonder dat uw tuin in een pretpark veranderd.

Dirk Luijendijk Warnsveld
Klassieke tuin

In de klassieke tuin staat vaak de architectuur van de woning centraal. Er wordt gebalanceerd tussen statische en organische lijnen en tussen zicht en massa. Zichtlijnen worden gestuurd door ‘eyecatchers’ als kunst en sierbomen.

Dirk Luijendijk Warnsveld
Leeftuin

Tuinen worden steeds meer gebruikt als leefruimte. Er wordt gelounged, gewerkt, gesport en er zijn wellnessvoorzieningen. Dit gaat niet ten koste van het groen, die juist meer statement maakt in de moderne tuin door harde materialen te verzachten.

Portfolio

Interesse in een ontwerp voor uw stadstuin? Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!
Stuur mij een email