Tuinontwerpbureau in Zutphen

We vinden het iedere keer weer een avontuur om samen met u de planvorming te doorlopen. Uw wensen en smaak worden met onze ervaring en expertise van ontwerpbureau Luijendijk tot de ideale buitenruimte gesmeed, uniek en met karakter!

De ontwerpen van Dirk Luijendijk zijn herkenbaar aan een eigen handschrift; er wordt gezocht naar balans in een asymmetrische verdeling van elementen. Er zit beweging in een tuinontwerp, maar straalt ook rust uit. Indien mogelijk wordt er een verbinding gezocht met het omringende landschap. De tuin wordt ‘ingepast’ waarbij grenzen vervagen en wordt ingespeeld op landschappelijke structuren. Hierin streven we naar perfectie, door alle tuinseizoenen heen.

Een tuin met karakter

Bij ontwerpbureau Luijendijk kunt u terecht voor een tuinontwerp bij uw woning, maar we ontwerpen ook daktuinen, bedrijfstuinen, schoolpleinen en semi- openbaar groen bij bijvoorbeeld appartementen. We ontwerpen veel tuinen in de regio Zutphen en de Achterhoek. Ons werkgebied is echter zeer groot en strekt zich globaal uit van de Utrechtse heuvelrug tot en met Twente. Voor de mooiste projecten laten we ons niet door afstand beperken. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een mooi en betaalbaar tuinontwerp op maat!

Wat kost een tuinontwerp?

Voor een volledig nieuw tuinontwerp hanteren wij staffelprijzen per vierkante meter tuinoppervlak. Hierbij maken we onderscheid tussen tuinontwerpen in 2D en 3D en nemen de kosten per vierkante meter bij grotere oppervlaktes steeds verder af. Elk tuinontwerp bestaat uit een ontwerpproces waarin we toewerken naar een definitief ontwerp, aangevuld met een beplantingsplan en maatplan.

Staffelprijzen tuinontwerp (excl. btw)

Onderstaande staffelprijzen zijn vanafprijzen. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de opgave. Is er bijvoorbeeld een maattekening van de woning voorhanden of moet deze worden ingemeten; is er een 3D model van de woning of moeten wij deze in 3D modelleren. Daarnaast hanteren we een kilometervergoeding van 25 cent voor afstanden verder dan 30 kilometer. We komen graag vrijblijvend langs om de opties en uw wensen te bespreken.

wat kost een tuinontwerp

Overzicht toepassingen

Dirk Luijendijk Warnsveld
Stadstuin

Ondanks dat de ruimte vaak beperkt is weten we de ruimte veelzijdig te benutten. Een ruime zitgelegenheid is vaak de basis, in combinatie met veel groen en bijvoorbeeld waterelementen, wellness en bergruimte.

Dirk Luijendijk Warnsveld
Landschappelijke tuin

In het ontwerp voor de landschappelijke tuin wordt nadrukkelijk relatie gezocht met haar omgeving. Zaken als natuurlijk reliëf en cultuurhistorische structuren vormen de basis.

Dirk Luijendijk Warnsveld
Gezinstuin

Kinderen hebben heel andere tuinwensen dan ouders. Deze wensen worden in de gezinstuin heel mooi verenigd. in een integraal plan dragen speelaanleidingen bij aan de ruimtelijke kwaliteit zonder dat uw tuin in een pretpark veranderd.

Dirk Luijendijk Warnsveld
Klassieke tuin

In de klassieke tuin staat vaak de architectuur van de woning centraal. Er wordt gebalanceerd tussen statische en organische lijnen en tussen zicht en massa. Zichtlijnen worden gestuurd door ‘eyecatchers’ als kunst en sierbomen.

Leeftuin

Tuinen worden steeds meer gebruikt als leefruimte. Er wordt gelounged, gewerkt, gesport en er zijn wellnessvoorzieningen. Dit gaat niet ten koste van het groen, die juist meer statement maakt in de moderne tuin door harde materialen te verzachten.

Portfolio

Enthousiast geworden van ons werk?
Neem contact met ons op!

 Wij helpen u graag bij het opstellen van een ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Stuur mij een email