3D-tuinontwerp laten maken

Met een 3D-tuinontwerp kunt u uw ideeën laten vormgeven en visualiseren. Het voordeel hiervan is dat u direct een beeld heeft van hoe uw nieuwe tuin, erf of landschap eruit komt te zien.

tuinontwerp Dirk Luijendijk Warnsveld

Werkwijze 2D en 3D-tuinontwerpen

Voordat we beginnen met het maken van een 2D en 3D-tuinontwerp, plannen we eerst een persoonlijk gesprek met u in. We bespreken uw wensen en nemen de omgeving goed in ons op. Waar nodig worden bestaande objecten ingemeten. Na deze gesprekken volgt de schetsfase, waarbij we naar een voorlopig tuinontwerp toe werken. In dit ‘praatstuk’ komen al uw wensen samen in een samenhangend geheel. Als het voorlopig ontwerp is afgerond, komen we bij u langs op locatie voor een filmpresentatie, waarmee u door middel van zowel 2D als 3D-ontwerpen door uw nieuwe tuin kunt lopen. Tijdens de presentatie bespreken we eventuele aanpassingen en treden we in de details. Vervolgens laten we de plannen even een weekje liggen. U heeft namelijk altijd een paar dagen nodig om het ontwerp op u in te laten werken en een oordeel te vormen. Na een week hebben we contact en spreken we de stukken nogmaals door. Daaropvolgend kunnen we verder detailleren naar een definitief ontwerp. Het definitieve ontwerp presenteren we wederom middels een filmpresentatie waardoor u het eindresultaat driedimensionaal kunt bekijken. In het definitieve plan is tevens een maatplan, beplantingsplan en verlichtingsplan opgenomen. Hierdoor bieden we u een totaalplan voor uw tuin, waarmee de uitvoerende partij direct kan calculeren en realiseren. Wij bieden onze werkzaamheden door heel Nederland op locatie aan, houd hierbij wel rekening met extra voorrijkosten wanneer u woonachtig bent op een verre locatie.

In 3D uw tuin laten ontwerpen

Met onze geavanceerde 3D-tekenprogramma’s maken wij een driedimensionaal ontwerp van de tuin, beplanting, buitenzijde van uw woning en omgevingsfactoren zoals licht en schaduw. Laat u in 2D en 3D een tekening en tuinontwerp maken van uw tuin, dan kunt u tot in detail zien hoe de sfeer en uitstraling van uw nieuwe tuin wordt. Wij bevelen een 3D-ontwerp aan wanneer uw tuin veel constructie-technische objecten heeft. Het werkt in dat geval goed om in de derde dimensie door te ontwerpen, bijvoorbeeld met zwembaden, poolhouses, tuinhuisjes, pergola’s en trappartijen. Wij bieden in ons standaardpakket tevens een maatplan, beplantingsplan en verlichtingsplan aan zodat wij u een compleet totaalplan voor uw tuin kunnen aanbieden.
Dirk Luijendijk tuin en landschap

Maak een vrijblijvende afspraak voor een 3D-ontwerp

Wij denken graag met u mee voor het ideale ontwerp voor uw tuin. Wanneer u interesse heeft in een 3D-ontwerp van uw tuin, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak.

Portfolio

Enthousiast geworden van ons werk?
Neem contact met ons op!

 Wij helpen u graag bij het opstellen van een ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Stuur mij een email