Project Description

Erfontwerp Dirk Luijendijk

Erfontwerp Terschuur

Wonen en werken in harmonie met elkaar verbonden.

Het woonerf wordt betreden via de huidige inrit. Eenmaal op het erf buigt de inrit af naar rechts waarbij het de hooiberg aan de linkerkant passeert. De inrit is bestraat met een klinker, welke wordt begrenst door een rollaag van basaltkeien. Dit principe zal zich verder over het erf uitrollen waardoor er een herkenbare identiteit ontstaat.
Bij de inrit wordt een natuurlijke poel gegraven aansluitend op de sloot, waarbij de nieuwe oever de historische loop van de sloot aanhoudt. Op deze nieuwe oever onder de oude eiken wordt een vlonder aangelegd. Het al dan niet omheinde weitje wat hier ontstaat mag ook uitgroeien tot een bloemenrijke grasruigte.

Projectnaam
Erfontwerp Terschuur

Opdrachtgever
Particulier

Datum
mei 2019

Erfontwerp Dirk LuijendijkErfontwerp Dirk LuijendijkErfontwerp Dirk Luijendijk
Terug naar portfolio