Project omschrijving

Inpassingsplan hoveniersbedrijf

Door de groenstructuren robuust op te trekken wordt de natuurwaarde van het gebied vergroot.

Voor de nieuwe locatie van Luijendijk hoveniers is een inrichtingsplan opgesteld waarin een erf wordt ingericht die de benodigde capaciteit van het bedrijf kan dragen. Naast deze functionele eigenschap van het inrichtingsplan wordt ingezet op het verhogen van de beeldkwaliteit en het toevoegen van waarde aan de groene omgeving. Het erf wordt omsloten door groenstructuren waarin het gerenoveerde bedrijfsgebouw langs de Vordenseweg in het zicht blijft en een vertrouwde ‘landmark’ blijft voor de passant. Door de groenstructuren robuust op te trekken wordt de natuurwaarde van het gebied vergroot.

Projectnaam
Bedrijfsverplaatsing

Opdrachtgever
Luijendijk hoveniers

Datum
augustus 2017

Terug naar portfolio